Kövess minket

Hiphop

És a legjobb hiphop beat díját kapja, dobpergés: „Mobb Deep – Shook Ones, Pt. II”

Megosztva

A Mobb Deep 1995-ös klasszikusát, a „Shook Ones Pt. II„-t választották minden idők legjobb hip hop beatjének az LL Cool J által alapított Rock The Bells csatornán.

Az új év előtt az RTB összehívott egy zsűrit, amely DJ Eppsből, Coolból (a Cool & Dre-ből), DJ Scratchből és Torae-ből állt, hogy rangsorolják az 50 legjobb Hip Hop beatet. A Top 5-ben, amely Nas „NY State of Mind„, Craig Mack „Flava In Ya Ear„, A Tribe Called Quest „Electric Relaxation” és Dr. Dre „Still D.R.E.” számokból állt, a Mobb Deep slágere vezette a listát.

A trekk producere és a Mobb Deep fele, Havoc így reagált az elismerésre: „Emlékszem, amikor a Queensbridgeben éltem, én és Prodigy csak próbáltunk valamit csinálni, hogy a világ hallja a hangunkat. És most itt vagyunk ennyi évvel később, amikor minden idők első számú beatjeként és Hip Hop legnagyobbjaként tisztelnek és tartanak számon minket. Csak azt akarom mondani, hogy köszönöm az összes Hip Hop rajongónak, nyugodjon békében a testvérem, Prodigy. Ő is csak izgatott lenne – ugyanolyan izgatott, mint én, és csak meg akarom köszönni minden rajongónak, ember. Tisztelet.

Mint a HipHopDX kiemeli, tavaly májusban a Spotify szintén megvitatta saját listáját a valaha készült 50 legjobb hiphop beatről, ők akkor a Rock The Bells 2. helyezettjét, Dr. Dre „Still D.R.E.„-jét koronázták meg.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük