Keresés

A Bazilikánál ad szülinapi koncertet Will Smith

Offmedia- 2019.09.18. 13:49
A színész hamarosan ismét Budapestre látogat.
Will Smith hamarosan ismét Magyarországra jön - írtunk nemrégiben - a színész/zenész pedig most egy videóüzenetben jelentette be, hogy koncertet is ad Budapesten, méghozzá a Bazilikánál. 

Eddig csak annyit lehetett tudni, hogy a korábban részben nálunk forgott Gemini Man című filmjével kapcsolatosan érkezik újra a fővárosba Smith, méghozzá szeptember 24-én, és 26-ig marad is. Útjára elkísérik a film rendezője és producerei is. 

A nemrég feltöltött videóüzenet szerint viszont az 51. születésnapján (szeptember 25-én) koncertet ad a Szent István téren, amit ő "Basilica Square"-ként írt le. Smith hozza magával régi harcostársát, DJ Jazzy Jeffet is. "Épp próbálunk a budapesti születésnapi koncertre. Általában nem szoktam próbálni, mert az a lúzereknek való" - mondja a videóban Smith, majd belekezd a "Boom! Shake The Room" című '93-as dalának próbájába. A koncerten elvileg a Gemini Man-ből is mutatnak részleteket, a filmet amúgy október 10-től vetítik a mozik. További infókat később lehet megtudni.

Hozzászólások

Érdekes lehet