Keresés

  • Főoldal
  • Események
  • Egésznapos hedonista house és techno utazásra hív az újjáalakult Together

Egésznapos hedonista house és techno utazásra hív az újjáalakult Together

Offmedia- 2018.07.10. 22:32
A volt dj streaming csapat szombaton egész nap táncoltat.
Volt egy időszak a magyar elektronikus zenei életben, mikor nekünk is volt saját Boiler Room-unk. Úgy hívták, hogy Together, és habár kicsit sárga kicsit savanyú volt, de legalább a miénk. A Burn energiaital által szponzorált sugárzás 2013 végén leállt, de a csapat később a belvárosi Aetherben, majd külföldön kamatoztatta tudását, most szombaton pedig egy egész napos house és techno bulival készülnek visszatérni. 

Az esemény a Lánchíd lábánál lévő Pontoonon kerül megrendezésre, déltől kezdődően egészen este kilencig. Külföldi vendégeik közt találjuk a Juju & Jordash duót, akik jelenleg az egyik legérdekesebb holland producer és DJ páros, a világhírű amszterdami Rush Hour lemezbolt által fémjelzett kollektíva meghatározó alakjai, mindezek mellett az év rádiójának választott Red Light Radio állandó rezidensei, a Resident Advisor Top 1000-es listájának stabil tagjai. Ha mindez nem lenne elég, egyenesen Amerikából érkezik a Duna-partra Byron The Aquarius. Az alabamai gyökerekkel rendelkező producer olyan nevekkel dolgozott már együtt mint Flying Lotus, vagy a francia producer Onra, és idén nyáron egy körülbelül 30 állomásos európai turné keretein belül érkezik a kontinensre. Mindkét act visszatérő fellépője a világuralomra törő Dekmantel fesztiválnak. Mindez ráadásul teljesen ingyen, Adis Abbé és NemKool supportjával. Facebook esemény itt.

Persze nem lehetne egész naposnak nevezni az eseményt ha nem járna hozzá egy rendes after, pár órával később tehát a Lärmben folytatódik a lépegetés itt már színtiszta technóra a kínai MIIIA beatjeivel, neki a Sonderzug és a CRIME segítenek be magyar oldalról. Facebook esemény itt.

Hozzászólások