Keresés

  • Főoldal
  • Események
  • Ghostface Killah szombaton Budapesten kaszabol, és most páros jegyet nyerhetsz a bulira

Ghostface Killah szombaton Budapesten kaszabol, és most páros jegyet nyerhetsz a bulira

Offmedia- 2018.06.14. 14:57
Ne hagyd ki a Wu-Tang tag meredek fellépését.
Vészesen közeleg a BUDAFCKNBASS és a BP SHOP által szervezett második HIP-HOP GRILL buli, melyen Ghostface Killah lesz a főfellépő, jegyek reméljük már betárazva, de ha elfelejtetted volna, nem para, we got you fam, most páros belépőt nyerhetsz.

Az egész napos hepaj a Hajógyári szigeten található Golftanyán kerül megrendezésre, rengeteg hiphop kultúrához köthető programmal. Lesz graffiti, skratch illetve breaktánc workshop, tűzijáték, na meg rengeteg jobbnál jobb grill kaja, a zenéről pedig a Wu-Tang veteránon kívül Killah Priest, az AKPH, Gimmeshot Crew - Sena Dagadu, MC KEMON, Columbo, valamin Dj Nara gondoskodnak. 

A nyereményjáték lezárult, a nyertes B. Rita.

Az eseményre 5000 forintért lehet jegyet váltani (még több infó itt), de egy szerencsés raprajongó ingyen juthat be másodmagával a banzájra, és miért is ne lehetnél te az a szerencsés. Az ajándék páros jegyért nem kell mást tenned, mint holnap délig elküldened az alábbi kérdésre a helyes választ, az info@offmedia.hu címre, fontos, hogy a teljes nevedet is tüntesd fel az emailban! Sorsolás pénteken 16 órakor, a nyertest emailben értesítjük, és a jegyek is oda érkeznek.

Melyik instrumentális jazz bandával készített kollab lemezt Ghostface Killah?

A.) Black Orpheus
B.) Bohren & der Club of Gore
C.) BadBadNotGood

Hozzászólások