Keresés
  • Főoldal
  • Események
  • Ismét Magyarországon lép fel az egyik legismertebb stand-up komikus, Louis CK

Ismét Magyarországon lép fel az egyik legismertebb stand-up komikus, Louis CK

Offmedia- 2019.11.05. 13:37
Elég szigorú házszabályok mellett lép csak fel.
2016-os látogatása után ismét Budapesten lép fel Louis CK. A magyar származású stand-upos és színész a generációjának egyik legkiemelkedőbb komikusa, 30 Emmy díjra jelölték, többek között elnyerte a Legjobb Forgatókönyv díját is “Louie” című sorozatáért.

CK az első alkalomhoz hasonlóan a Budapest Kongresszusi Központ színpadán adja elő a műsorát, december 3-án, ezúttal elég szigorú szabályok mellett. Ebbe beletartozik, hogy az előadás csak 18 év felett látogatható, mobiltelefonokat, okosórákat, és bármit amivel rögzíteni lehet az előadást, tilos használni, és aki mégis megteszi, kivezetik a helyről.

A humorista az elmúlt időszakban eléggé eltűnt, köszönhetően egy 2017-es szexuális zaklatási botránynak, melynek során több nő is azzal vádolta meg, hogy akaratuk ellenére a jelenlétükben maszturbált. CK elismerte a vádakat és bocsánatot kért. Azóta elszórtan lépett fel Amerikában, többnyire meglepetésszerűen, ezekből az egyik fellépésének hanganyaga kikerült a netre, ezért is vannak ilyen szigorú szabályok a műsorával kapcsolatban. 

Jegyeket itt lehet beszerezni, 8900 és 25900 Ft között.

Hozzászólások

Érdekes lehet