Keresés

Killah Priest is érkezik Budapestre Ghostface Killah mellé

Offmedia- 2018.05.08. 14:25
3315
Dupla Killah.
Tovább bővült a line up a június 16-ai, második HIP-HOP GRILL eseményen, hisz érkezik a Wu-Tang Clan span Killah Priest is az egész napos banzájra. A BUDAFCKNBASS és a BP SHOP által szervezett móka  a Hajógyári szigeten található Golftanyán kerül megrendezésre, és Ghostface Killah lesz a főfellépő.

A brooklyni Killah Priest '93 óta zenél aktívan, az első komolyabb megjelenése a Gravediggaz "6 Feet Deep" című lemezén volt, ezután pedig két Wu-Tang tag szólólemezén is feltűnt. Debütáló lemezét '98-ban jelentette meg Heavy Mental címmel, a lemez alapjaiért pedig Wu-Tang házi producerei feleltek. 2003-ban megalapította a The HRSMN nevű hip-hop szupercsapatot Ras Kass, Canibus, és Kurupt részvételével. Karrierje során 11 szólólemezt és jó pár mixtape-et droppolt. 

A HIP-HOP GRILL-en amúgy hűen a nevéhez jókat is lehet majd kajálni, de az egész napos eseményen rengeteg hip-hop kultúrához köthető program lesz, graffiti, skratch illetve breaktánc workshoppal is készülnek a szervezők. Még több infó a Facebook eseménynél, alább pedig a beharangozó videó.

Hozzászólások