Keresés

New York City nagyban prezentál a júniusi Hip Hop Grill-en

Kócsi- 2019.04.23. 12:29
Masta Ace, a Smif N Wessun és Marco Polo az épületben. Vagyis a szabad ég alatt.

A sokak számára rossz emlékű Ghostface Killah és Killah Priest bulit követően idén is megrendezésre kerül a BP Shop által életre hívott szabadtéri rendezvénysorozat, a HIP HOP GRILL, melyre - valószínűleg a tavalyi bakit (is) helyrehozandó - brutál erős OG line up-ot pakoltak a szervezők.

Fellép a keleti parti rap négy abszolút megkerülhetelen szereplője, a mindig nyers Smif N Wessun duó, az extra laza Masta Ace, valamint a dj-producer Marco Polo. Az imént említett urak mindamellett, hogy már évtizedek óta meghatározó, formáló alakjai a tengerentúli szcénának, egyáltalán nem a múltból élnek (meg), hanem továbbra is aktívan munkálkodnak, elég csak a Smif N Wessun februári, The All című lemezére, vagy Marco Polo Masta Ace-szel készített közös LP-jére (A Breukelen Story) gondolnunk 2018 végéről.

Az egésznapos eseményen természetesen hazai előadók is tesznek majd a tűzre, ott lesz június 9-én a grillen: Bankos népes Posse-ja körében, Saiid - immár Újonc nélkül, na meg a Slow Village csapata.

A HIP HOP GRILL Facebook eseményét itt találjátok.Hozzászólások