Keresés


Újabb neveket jelentettek be a 2018-as Kolorádó Fesztiválra

Offmedia- 2018.04.04. 13:17
Az R&B úttörő Kelela, a hedonista zajongó Wavves, a műfajokon túli Chino Amobi után itt vannak az új nevek.
Friss nevekkel bővült az idei Kolorádó Fesztivál lineupja. 

Sziklaszilárdságú tény, hogy színpadra fog állni a madridi Hinds zenekar, akik napáztatta, könnyen csordogáló és azonnal tapadó melodikus dalaikkal kitűnő aláfestést fognak nyújtani a nyári erdőben. 2016-os bemutatkozó albumukat, a Leave Me Alone-t a zeneőrültek iránytűje, a közismerten szőrösszívű Pitchfork is 7,5-re értékelte, ami már felér egy világi dicsérettel.​

Hozzájuk csatlakozik elektronikus zenei oldalról újabb három izgalmas külföldi előadó. Hosszú hajnali szettel készül a kurta-furcsa, de mégis élvezetes meglepetéseket kínáló Axel Boman, aki olyan számottevő helyeken fordult már meg, mint a Red Bull Music Academy, Tim Sweeney ikonikus Beats In Space rádióműsora vagy a Boiler Room. Érkezik az arizonai sivatagban felnőtt, a színes technó új hangjának számító Avalon Emerson és Tokió kevésbé ismert csodafegyvere, a hipnotikus klubzenéket készítő Powder is.

Kolorádóban eddig is kifejezetten figyeltek arra, hogy kitapintsák a budapesti zenei színterek legfrissebb hajtásait, így idén ott lesz a hazai technóbarát queer-közeget felrázó OMOH kollektíva, a CRIME-srácok és az Exiles nevű ambíciózus új lemezkiadó. Egyik első koncertjét adja az új magyar szintipopper duó Maneuver Maneuver, jön Minda Endréék dobgépes blues wave-vel hasító Black Bartókja és fellép a számos zenekarból ismert Zsuffa Aba új elektroakusztikus actje, az Analog Balaton is.


Hozzászólások