Kövess minket

Sport

Esküvői fotó 3000 meztelen bicajossal!

Ross Cohen és Blair Delson szombat este fogadott örök hűséget egymásnak, és a délutánt a város romantikus helyszíneire megálmodott esküvői fotók elkészítésének szentelte. Épp a városháza szomszédságában pózoltak, amikor mintegy háromezer pucér, festett testű vagy alsóneműt viselő biciklis özönlötte el a környező utcákat.

Megosztva

  naked bike

Úgy döntöttek, hogy nem várják meg, amíg a meztelen sereg elhalad, hanem feldobják egy kicsit a fotósorozatot. „Megláttuk őket és úgy döntöttem, akcióba lépek, sprintelni kezdtem a magas sarkúmban és az esküvői ruhámban” – idézte fel Delson.
    Cohen felkapta kedvesét és megpördült vele a tömegben, majd mindketten pacsiztak a pucér kerékpárosokkal, akik örömmel üdvözölték a párt. „Nagyon vicces volt” – jegyezte meg Delson.
    Az ifjú házasok már azt is tudják, hogy miként fogják megmagyarázni a rendhagyó esküvői képeket jövőbeli gyerekeiknek. „Amikor eljön a te napod, csak szeresd az életet és éld át a pillanatot” – fogalmazta meg röviden az újdonsült férj.
    A Philly Naked Bike Ride-ot a Nemzetközi Meztelen Kerékpáros Felvonuláshoz kapcsolódóan szervezik meg évente. Az akció idén mintegy háromezer embert mozgatott meg.

 

(MTI)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés