Kövess minket

Stílus

Ettől a hoteltől tátva marad a szád!

Az ausztrál Palazzo Versace most már nincs egyedül, megközelítőleg 15 év után egy újabb luxushotel nyílt, és nem is akárhol, hanem a forró Dubajban. Ezt a hotelt, ha meglátod, neked is leesik az állad.

Megosztva

Az említett márka igazgatónője, Donatella Versace nem kevés pénzt fektetett abba, hogy a luxushotel szilárd pilléreken állhasson. A grandiózus hotel 215 szobával várja a vendégeket, ahol egy éjszaka 600 eurótól indul, de a luxuslakosztályért egy éjszakára több, mint 1600 eurót is elkérnek. A borsos ár teljesen érthető, hiszen a hotel teljes mértékben követi a dubaji fényűzést és csillogás.

A hotel büszkeségei közé sorolható a kézzel készítette arany mennyezet, a hatalmas medence, az első osztályú bútorok, mozaikok és festmények, valamint a kristály csillárok. Külön kategória a hall, amelyet több négyzetméter tiszta márvány szegélyez.

Nem szaporítjuk tovább a szót, a lenyűgöző luxushotelt a fotók reprezentálják a legjobban. A mesés hotelben lehet, hogy kérésre még a Versace himnuszt is eljátsszák Migostól.

[gembed G=versacep]

[vembed youtube=”JZScRsTwfww” ]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük