Kövess minket

Film

Európában horror ilyen jól még nem nyitott, mint az „Az”

Tarol a bohócpara.

Megosztva

Forrás: Youtube

Parádés premieren van túl Stephen King „Az” című regényének legújabb film adaptációja. A horror-dráma 46 országban nyitott, és már az első napon premier rekordokat döntöget. Csütörtök óta sikerült behoznia a gyártási költség ötszörösét, de az igazán szép számok Európából jöttek.

Az „Az” ugyanis a legnagyobb nyitószámokkal rendelkező horrorfilmé lépett elő, Angliában, Hollandiában, Spanyolországban, Dániában, Horvátországban, Ukrajnában, és igen Magyarországon is. A németeknek és a franciáknak még várniuk kell pár hetet a bemutatásig, de várható, hogy ott sem lesznek alacsonyak a nézettségi adatok. Szintén horrornyitási rekord dőlt meg Oroszországban, Ausztráliában, Brazíliában, de a legnagyobb érdeklődés mégiscsak a spanyoloknál volt, ahol a korábbi csúcstartó Démonok között számainak dupláját hozta az „Az”. 

A film amúgy a gigászi számainak köszönhetően 2017 harmadik legjobb nyitását eredményezte, csak a Szépség és a Szörnyeteg élőszereplős remake-je, és A galaxis őrzői 2 tudták lepipálni. A sikert előre érezhette a stúdió, ugyanis már a premier előtt elkezdték tervezni a folytatást.

(Deadline)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés