Kövess minket

Hiphop

Európai turné rekordott döntött The Weeknd, még Michael Jackson se ér a nyomába

Megosztva

The WeekndAfter Hours Till Dawn” turnéja tavaly év eleje óta tombol, méghozzá hatalmas sikerrel. Abel a turné észak-amerikai és európai szakaszát is befejezte, jelenleg pedig Latin-Amerikában koncertezik. Az énekes számos fontos mérföldkövet ért el az út során, különösen az európai szakaszon. Az egyes állomásokon különböző látogatottsági és bevételszerzési rekordokat döntött meg, kiemelve, hogy több mint 80 000 nézővel megdöntötte a londoni stadion látogatottsági rekordját.

Most, mint kiderült, egy még lenyűgözőbb teljesítményt ért el. Miután a turné európai szakasza lezárult, és összesítették a bruttó összbevételét, összevetve megdöntötte a kontinens történetének legnagyobb bevételt hozó turnéjának rekordját, már ami a fekete művészeket illeti. A 30 koncert alatt 158,1 millió dollárt hozott a turné, és több mint 1,6 millió jegyet adtak el rá.

Taylor Swifthez hasonlóan, The Weeknd szinte mindenhol, ahol turnézik, kicsit megbirizgálj a helyi GDP-t. A múlt hónapban Kolumbiában lépett fel, és egy ottani újság megosztotta a show helyi gazdaságra gyakorolt hatásáról szóló értékelését. Ez több mint 1500 munkahelyet foglalt magában, amit „jelentős elmozdulásnak” neveztek az ottani gazdaság számára.

(HNHH)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés