Kövess minket

Hiphop

Évösszegző freestyle-lal ünnepelte 38. születésnapját The Game

Fókuszban egy üveg Hennessy-vel.

Megosztva

Forrás:

Tegnap ünnepelte 38. születésnapját The Game, a jeles alkalomra pedig egy különleges freestyle-lal készült. A comptoni rapper eredetileg Instagramra töltötte fel a freestyle-ját, három részletben, ezt azóta törölte, de szerencsére azóta egybevágva Youtube-ra is felkerült.

Az alap nélküli, egy Hennessy-re és egy gyertyára fókuszáló videóban Game egymás után érinti az aktuálisabbnál aktuálisabb témákat. Felhozza például Meek Mill börtönbüntetését, melyről azt mondja a bezártságot még az ellenségeinek sem kívánja. Rímel az old school és az újsulis rapperek beefjéről is, melyben egyértelműen a fiatalok pártját fogja.

“Húzzák a szájukat, mert lejárt az idejük, mégis kik vagytok ti? Az új arcok uralják a bizniszt. Ők dobálják a bogyókat, mi nyomtuk a cracket. Ők szürcsölik a leant, mi meg majdnem megfulladtunk a konyaktól. Mérgezzük magunkat, miközben halmozzuk a pénzt. Más generáció, de mind rap.”

A Game emellett bedobja Cardi B, Lil Uzi, 2Pac, Biggie, Kendrick Lamar, 21 Savage és rengeteg másik rapper nevét is, és persze nem róla lenne szó, ha nem dicsekedne el azzal, hogy minden csajt meghúzott már, kivétel Beyoncé, Nicki Minaj és Rihanna.

[vembed youtube=”KKjGU8qRfHU” ]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.