Kövess minket

Stílus

Exkluzív kapszulakollekcióval ünnepli Eminem a „The Slim Shady LP” 20. évfordulóját

Pulcsik, turnépólók, sapkák, és egy neon dekoráció.

Megosztva

Forrás:

Több mint két évtizede, egészen pontosan 1999. február 23-án jelent meg Eminem második nagylemeze, melynek köszönhetően kitörölhetetlenül beírta magát a hiphop történelemkönyvekbe. A detroiti rapper The Slim Shady LP-jét imádták a kritikusok, újdonsült rajongói pedig nem bírtak betelni a pimasz fehér gyerek őszinte és lázadó szövegeivel. Em diszkográfiájában máig kitüntetett szerepe van az albumnak, melyen olyan nagy slágerek voltak, mint a Dr. Dre-vel közös Guilty Conscience„, a „Role Model”, vagy éppen a megasláger, „My Name Is”.

A jubilálás megünneplésére Eminem most egy külön kapszulakollekciót adott ki, aminek nagyrésze természetesen stílusában is visszatekintés ’90-es évek végére.

[instagram]BwuZwenHvou[/instagram]
A kollekcióban pólókat, pulcsikat, sapkákat, valamint egy neon „Slim Shady” dekorációt is találunk. A minták között az album borítótól kezdve a turné grafikáig sok minden megtalálható, egyetlen dolog emlékeztet rá, hogy ezek mégiscsak 2019-ben készültek, és azok anti-drog üzenetek, melyek manapság elég fontosak lettek Eminem számára, mióta 11 éve tiszta.

A cuccokat Eminem online boltjában lehet beszerezni, amíg a készlet tart.

Forrás:

Forrás:

Forrás:

Forrás:

Forrás:

Forrás:

Forrás:

Forrás:

Forrás:

Forrás:

Forrás:

Forrás:

Forrás:

Forrás:

Forrás:

Forrás:

Forrás:

Forrás:

Forrás:

(Hypebeast)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés