Kövess minket

Stílus

Ez a Crocs papucs valójában egy táska

Folytatódik a Crocs őrület.

Megosztva

Szinte már kezdjük elfelejteni azokat az időköt, mikor a Crocs cikinek számított. A brand az elmúlt években hatalmasat fordított és egymás után kollabolnak luxusmárkákkal és sztárokkal egyaránt. Ennek köszönhetően pedig már nem csak a dán konyhásnénik és ideges házmesterek cipője többé, hanem a fiatalok is a keblükre ölelték a klumpát, egy felmérés szerint az amerikai tinik körében a Crocs jelenleg a 13. legkedveltebb cipőmárka.

A Crocs szárnyalása tehát egyelőre töretlen, ehhez pedig most a mindig őrült ötletekkel előálló, Los Angeles-i PizzaSlime is hozzájárult a maga módján, íme a Crocs-táska.

Forrás:

300 dollárt kóstáló sárga Crocs lábbeli gyakorlatilag övtáska méretű, így nagyszerű kiegészítő lehet például fesztiválokra. Az eredeti sziluett megmaradt, szimplán ahova a lábunk ment korábban, oda lehet pakolni a tárgyainkat, majd ráhúzni a cipzárat, hogy ne essenenek ki. 

Unisex, tehát lányok és fiúk is hordhatják bátran, a cipőt…elnézést…táskát pedig a lyukakba aggatható pinekkel lehet díszíteni.

Forrás:

(New York Post)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés