Kövess minket

Aztaa

Ez a férfi, azért rabolt ki egy bankot, hogy ne kelljen többé hazamennie a feleségéhez

A házasélet nem könnyű, sokkal inkább nehéz.

Megosztva

Átlagos napnak indult a múlt péntek egy kansas-i férfi életében. Lawrence John Ripple aznap (is) korán kelt és éppen a reggelijét fogyasztotta, amikor a feleségével vitázni kezdtek. Pillanatokon belül csúnyán összevesztek, és a 70 éves férfi azt találta mondani a nejének, hogy inkább ül a sitten, mint hogy továbbra is a nő mellett maradjon. És Ripple nem a levegőbe beszélt!

Az elhatározást tett követte, a nyugdíjas férfi besétált a legközelebbi bankba és kirabolta azt! Egy kézzel írott cédulát nyújtott át az egyik alkalmazottnak, amin az állt, hogy: „fegyverem van, add át a pénzt”.

A „tranzakció” sikeres volt, de az emberünk, miután megkapta, amit kért, nem távozott a pénzintézetből.

Leült az egyik fotelbe, s türelmesen várt. Valószínűleg a reggeli vita járhatott a fejében, mikor megérkeztek a rendőrök Ripple azon nyomban feladta magát a következő szavakkal: „engem keresnek, uraim”.

A férfi később az őrsön elmondta, hogy azért rámolta ki a helyet, mert összeveszett a feleségével, és nem akar többé hazamenni. A cetlit, amivel rabolt, a kedves neje előtt írta meg, aki az egész színjátékot csupán viccnek gondolta.

Nem volt az.

Lawrence John Ripple pedig elnyerte jutalmát, szabad ember lett a rácsok mögött.

(complex.com nyomán)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés