Kövess minket

Pop

Ez a lány akár Selena Gomez elveszett ikertestvére is lehetne

Rápörgött az internet a fiatal énekesnő hasonmására.

Megosztva

Forrás: Instagram

A legtöbben nem szeretik, ha másokhoz hasonlítják, de Sofia Solares-t, egy 22 éves mexikói lányt ez cseppet sem zavarja. A fiatal lány Instagram oldalán jelenleg 221 ezer követő van, a kommentek közt pedig mindennaposak a “Te Selena Gomez testvére vagy?!” és “Teljesen úgy nézel ki, mint Selena!” típusú hozzászólások.

És tényleg, a lány szemei és szája erősen hajaz a popsztár vonásaira, bizonyos szögből pedig könnyedén össze lehet vele téveszteni. Sofia az E News!-nak elmondta nagy rajongója az énekesnőnek, és sírna az örömtől, ha egyszer róla posztolna, vagy csak felismerné ő is a hasonlóságot, pont úgy, mint a követői. Azt azért hozzátette, hogy bár már rég hozzászokott a hasonlítgatáshoz, de azért nem akar teljesen átváltozni, és más ember lenni.

[instagram]BXY6gUXAGmu[/instagram][instagram]BXVh4MXAh9X[/instagram][instagram]BXgECc0gzjR[/instagram][instagram]BVvdLaNgsU5[/instagram][instagram]BU9tL0ilk83[/instagram][instagram]BUma8MElUDd[/instagram][instagram]BT78pRAFA6I[/instagram][instagram]BUPggz4FmA5[/instagram][instagram]BT4aYeNFyjU[/instagram][instagram]BTy8xerlWyw[/instagram][instagram]BTjdjTMFr_U[/instagram]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük