Kövess minket

Pop

Ez a lány leszerződött Travis Scott kiadójához, majd egy dal után dobták

Megosztva

Új női előadót szerződtetett a Travis Scott által igazgatott Cactus Jack kiadó, hogy aztán pár hétre rá felbontsák vele a szerződést. Az énekesnő nem tett semmi rosszat, vélhetően az imidzsére nagyon kényes rapper döntött úgy a rajongói reakciók után, hogy jobb nem a kiadónál tartani a lányt.

Malu Trevejo kb. három héttel ezelőtt, a születésnapi bulijáról posztolt pár képet az Insta oldalára, melyet több mint 10 millióan követnek. Az egyik fotón nem mással, mint Travis Scottal pózolt közösen, a leírásban pedig az alábbi szerepelt: „Boldog szülinapos lány vagyok, az álmok tényleg valóra válnak, leszerződtem a Cactus Jack kiadóhoz és az Atlantic Records-hoz. Annyira boldoooog vagyok„. Travis fanok nem értették a szitut. A Cactus Jack Records eddig főleg kisebb trap és R&B előadókat karolt fel, a jelenlegi csapat a kiadófőnökön kívül Sheck Wes-ből, Don Toliver-ből, és SoFaygo-ból áll. Ezek az előadók pedig teljesen mást képviselnek, mint Malu, aki jobb esetben egy latin pop zenész, rosszabb esetben pedig inkább csak egy social media sztár, pár nagy nézettségű zenei videóval a háta mögött.

Az online reakciók tehát enyhén szólva sem voltak pozitívak, Travis fanok egyenesen azt kiáltották az éterbe, hogy a rapper és producer most nagyon melléfogott, és csak azért szerződtette le Malu-t, mert a latin zenében sok pénzt lát. Malu nem sokkal később törölte a posztját, miközben Travis menedzsere arról posztolt Twitteren, hogy az egész sztori egy „nagy kamu”. Utóbbival ellentétben a sztori mégsem volt kamu, Malu nem hazudott arról, hogy aláírt a kiadóhoz, erre tökéletes bizonyíték volt az egy hete megjelent „Complicado” című új videója, melyhez egyértelműen oda volt írva, hogy a Cactus Jack kötelékében jelent meg.

A sztori tehát tovább bonyolódott, miközben Travis Scott végig csöndben volt, semmit nem posztolt a helyzetről, annak ellenére, hogy mégiscsak az ő kiadójáról van szó.

Tegnap aztán Malu öntött tiszta vizet a pohárba, pár igen hosszú Insta Story-ban elmesélte, hogy valóban aláírt a Cactus Jack kiadóhoz, de azóta megbeszélték, hogy külön úton folytatják, hogy ez pontosan miért történt, azt nem részletezte, de hozzátette, hogy Travis négyszemközt továbbra is nagy tehetségnek tartja őt. Az énekesnő a szerződése egyik oldalát is lefotózta, hogy bizonyítsa az igazát. Malu marad az Atlantic Records előadója, tehát csak a Cactus Jack-től dobták. Travis Scott azóta sem kommentálta az esetet, ahogy a Cactus Jack felületein sem volt egyszer sem említve Malu neve az elmúlt hetekben.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés