Kövess minket

Red (18+)

Ez a punciszörny maszk akár egy horrorfilmben is szerepet kaphatna

A faszfej után szabadon.

Megosztva

Melissa Coulter Etsy oldalán filmes karakterek és történelmi személyek szilikonmaszkjai között van egy felettébb különleges alkotás. Egy maszk, mely egy természetes szervet ábrázol, csak éppen nem a megszokott helyen. Íme, a vaginapofa:

A horrorfilmbe illő, szem nélküli, vaginaszájjal rendelkező mű valószínűleg jobban a frászt hozná az emberekre hétvégi halloweeni házibulikon, mint bármelyik vámpír vagy farkasember jelmez. Ezzel persze az alkotó is tisztában van. 

Nagyon sok fájdalom, harag és kreativitás van ebben az alkotásomban. Folyamatosan azt hallom, hogy sértő mások számára és, hogy valamiért lealacsonyítja a nőket, de én nem így látom, vannak sokkal rosszabb dolgok a világban, amitől jobban felfordul a gyomrom. Már csak azért is szeretem ezt a maszkomat, mert sokkoló sokak számára és ezt nehéz manapság elérni, mikor szinte már mindenki mindent látott.” – mondta el a művész a The Creators Projectnek.

Melissa maszkját a Los Angeles-i Think Tank galériában állították ki, de meg is lehet vásárolni közel 155 ezer forintért.Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés