Kövess minket

Stílus

Ez az Air Force 1 szandál-cipő horrorhibrid nem egy rossz vicc, ez a valóság

Nike – ezért egy körből kimaradsz tes.

Megosztva

A Nike klasszikus ’82-es Air Force 1 sziluettje máig alapdarab a sneaker fanok körében, a 2010-es évek elejétől kezdve pedig az átlag vásárlók is rákaptak, részben olyan előadóknak köszönhetően, mint A$AP Rocky, mindennapi divattá téve a lépőt. A cég azóta is boldogan gyártja az újrakiadásokat, izgalmas új színvariánsokat, és kollabokat, de idén nyárra valami olyat húztak, amit nehezen törlünk ki egyhamar az emlékezetünkből, pedig nagyon szeretnénk: egy Air Force 1 VTF nevű szandál-cipő hibridet.

Forrás:

A sneakervilág Frankenstein szörnyét fekete színben, arany díszítésekkel dobta piacra a Nike, érdekessége, hogy a swoosh logó egy rugalmas pántban végződik, szandállá alakítva az ismert lépőt. A különös hibridet máris Nike Crocs-nak kezdték el csúfolni a neten, a legtöbben pedig értetlenül állnak a létezése előtt, hisz kevés életszituációt lehet elképzelni, ahova ez megfelelő darab lenne. 

Az Air Force 1 VTF csak gyerekméretekben kapható illetve csak volt kapható 90 dollárért, mivel az amerikai Nike oldalon máris sold out, európai megjelenésről pedig egyelőre nincs konkrét hír, de állítólag tervben van.

Forrás:

Forrás:

Forrás:

Forrás:

Forrás:

(Hypebeast)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés