Kövess minket

EFOTT

Ez csúcs! A Lidl az EFOTT szenzációja

Az EFOTT 0. napján a fesztiválozók sátrat vertek, kipróbálták a strandot és óriásit „házibuliztak” Kis Grófoval és a 90-es évek sztárjaival.

Megosztva

A fesztiválozók tegnap már birtokba vették Velence partját, mellyel hivatalosan is kezdetét vette az idei EFOTT. A fesztivált legtöbben a vasútállomásról, az EFOTT-busszal közelítették meg, mely 15 percenként közlekedik. A buszjegy 300 forintba kerül, melynek megvásárlásával időt spórolhatunk meg. Sokan fognak taxit, de akadnak olyanok is, akik gyalogosan indulnak útnak, mely normál tempóban 50 perc körül mozog.

A fesztiválon a beléptetés viszonylag zökkenőmentesen zajlik. Csúcsidőben is 20-25 perc alatt be lehet jutni. A szervezők gondoskodtak egy a tökéletes szelfizőhelyről is, az EFOTT betűi mellett ne menj el kép nélkül.

A fesztiválkajákról a vendéglátóegységek szép számmal gondoskodnak, azonban az idei EFOTT két legnagyobb szenzációjának mégis a Lidl és a Rossmann mondhatók. A fesztiválozók előbbiért különösen azért rajonganak, mert az alapvető élelmiszerek – pl. kenyér, friss zöldségek és gyümölcsök, felvágottak, sajtok– mellett kapható még sátor, polifoam, de akár zseblámpa is. Sajnos ásványvizet és alkoholt a Lidlben nem lehet venni, azonban a gazdag kínálat maximálisan kárpótolja a fesztiválozókat.

Hasonlóan zseniális ötlet a Rossmann, ahol szintén beszerezhetők olyan termékek, amelyeket vagy elfelejt hozni a fesztiválozó, kifogy, vagy éppen elveszít.

Ma a nagyszínpadon olyan zenekarok pörgetik majd a bulit, mint a PASO, az extra produkcióval készülő 30Y, a Kowalsky meg a Vega és a Paddy & the Rats. De fellép Janklovics Péter, a Belga és az Alvin és a Mókusok is. A zenei programok mellett mától teljes gőzzel üzemel a Civil Tér és a Sportfélsziget is. Utóbbin ma is folytatódtak a bajnokságok: strandkézilabda, strandröplabda, víziröplabda, vízilabda és számos egyéb sportot is kipróbálhatnak az aktív kikapcsolódásra vágyók. Este a Kertmoziban két filmmel, a színházban pedig A férfiak szexuális világa című előadással készülnek a kultúrarajongóknak.

A 0. napon készült fotókat tekintsd meg Galériánkban!  

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés