Kövess minket

Aztaa

Ez csupán egy hajszálon múlt; heccből leugrott egy 8 emeletes épület tetejéről, majdnem kilapult

Még nézni is rossz a videót, ami a zuhanásról készült.

Megosztva

Amióta világ a világ, az emberi hülyeség kéz a kézben jár a bátorsággal, sőt, némely embertársunknál az őrület és a tökösség közötti vékony mezsgye gyakran összemosódik. Ez a helyzet a Daredevil 8Booth nevű arccal is, aki különböző, életveszélyes mutatványokkal sokkolja a népet szabadidejében.

Eddig még szerencséje volt.

Hogy valójában mennyire, azt egy október 6-án feltöltött videó is bizonyítja, amely majdnem a srác életének utolsó másodperceit örökítette meg. Pár centi, csak ennyin múlt az egész…

A videón Daredevil 8Booth egy majd’ 40 méteres lakóépület tetejéről ugrik le, és csak centiken múlik, hogy nem tévesztette el az irányt, és a víz helyett a mólón „kötött” ki. Nem véletlen a szóhasználat, egy kikötő felett jaszkarizott a srác Kaliforniában.

Az ugrást két kamerával vette fel, az egyik a fején lévő GoPro volt, míg a másikat a kezében tartotta és úgy filmezte magát a zuhanás közben.

Még nézni is rossz a képkockákat (pláne, ha tériszonyod van), amint a srác felér az ingatlan tetejére, fúj egy-két nagyot, majd leveti magát a mélybe. Aztán neccesen ugyan, de becsapódik a vízbe.

Emberünk eléggé kicentizte a dolgot.

[vembed youtube=”vctjm9nUF68″ ]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés