Kövess minket

Pop

Ez egy igazi Coldplay szépség

A Coldplay legújabb balladája a banda legújabb – szám szerint hetedik – albumán lesz hallható, amit már nagyon-nagyon várunk.

Megosztva

ColdplayFotó: Getty / Europress

A brit együttes a megható dalt a Global Citizen Festival keretein belül adta elő a Central Parkban. Az Amazing Day ballada a formáció hetedik albumán, az A Head Full of Dreams-en kap majd helyet, ami még ebben az évben a boltokba kerül. Az Amazing Day a frontember, Chris Martin szerint lényegében a Földön lévő szép dolgokat foglalja magában.

[vembed youtube=”JDEe8q9rnQ8″ ]

A Coldplay 1996-ban alakult. Az első stúdióalbumukat, a Parachutes-t 2000-ben adták ki a nagy nyilvánosságot kapó dal, a Yellow miatt. Innentől kezdve megindult a lavina, két évvel később bemutatták a második lemezt. 2005-ben az angol négyes – Chris Martin, Jonny Buckland, Guy Berryman a Will Champion – elkészítette a harmadik korongot, mely az X&Y névre hallgatott, melyet olyan lemezek követtek, mint például a Viva La Vida Or Death And All His Friends (2008), a Mylo Xyloto (2011) és a Ghost Stories (2014). A banda bezsebelt hét Grammy-, nyolc BRIT Awards, hat Q Awards és öt NME Awards díjat.

[vembed youtube=”yKNxeF4KMsY” ]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés