Kövess minket

Stílus

Ez lesz a divat 2016-ban

Az év persze hozhat majd még meglepetéseket, de az biztos, hogy ezek a trendek hódítani fognak 2016-ban!

Megosztva

1. Garbó

A hosszú nyakú felső Greta Garbo színésznőről kapta a magyar nevét, aki előszeretettel viselte, és főleg az ötvenes évek meghatározó darabjaként vonult be a divattörténelembe. 2016-ban a trend ismét reneszánszát éli majd, így akár már most azonnal is viselhetjük, mert ebben a hidegben ez lesz a ruhatárunk alapdarabja!

2. Rozsdaszínek

A narancsos, barnás árnyalatok lesznek az idei tavaszi-nyári szezon kedvencei, ahogy azt már a H&M tavaszi trendjeinél is láthattuk. A kékes-zöldes árnyalatokkal remek párost alkot, a basic színek közül pedig fehérrel a legütősebb!

3. Vállvillantás

A vállat szabadon hagyó ruhák divatja tavaly indult el hódító útjára és a partiszezon egyik kedvence volt, de garantáltan marad a következő időszakra is. Egy dolog kell, hogy szuperül mutass egy ilyen ruhában: egy jó pántnélküli melltartó!

4. Papucscipők

A bebújós, elöl zárt, hátul nyitott cipők uralták a kifutókat, és vélhetően az utcát is fogják idén.

5. A hálószobából az utcára

Elterjedhet az éjjeli viselet felbukkanása a nappali ruhatárunkban: a csipkés és szatén kombinék beépülnek a blézerek és kabátok alá, a szexi melltartók áttetsző blúzok alól vagy mélyen dekoltált ruhákból villanhatnak ki. Csak egy dologra vigyázz ezzel a trenddel, hogy ne vidd túlzásba és maradj az ízlésesség határain belül – és persze ez az összesre vonatkozik: ne viseld, ha nem érzed magad kényelmesen benne!

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés