Kövess minket

Stílus

Ez már a jövő: okostükör a próbafülkében

Képzelj el egy olyan próbafülkét, ahol gombnyomásra váltogathatod, utcai fényben, strandon vagy gyertyafénynél szeretnéd megnézni magad, jelzésedre az eladó máris ott terem egy másik mérettel, ha nem jó, amit bevittél, és még javaslatokat is kapsz, hogy mi passzolna a kiválasztott ruhákhoz!

Megosztva


Kép: Oak Labs/Ralph Lauren

A Polo Ralph Lauren New York-i üzletében ez már a valóság: a márka az első a világon, ahol a vásárlóknak okostükör asszisztál a próbafülkében. Az Oak Lab technikusai által kifejlesztett Oak Fitting Room tükrei érintőképernyőként működnek.

A próbafülkébe lépő vásárlót máris az ideális fény kiválasztásával üdvözli a tükör: “Fifth Avenue nappali fényben”, “East Hampton-i napsütésben” vagy esetleg “Falusi gyertyafényes vacsora” megvilágításnál szeretnénk próbálni?


Kép: Oak Labs/Ralph Lauren

Ezután a képernyőn megjelennek azok a ruhák, amiket bevittél magaddal a próbafülkébe, a bennük lévő csipogón keresztül azonosítva őket. Rögtön azt is csatolja hozzájuk a program, hogy mennyi van az adott ruhából a boltban és milyen méretekben, illetve mit ajánl hozzá a stylist. Ha másik méretre van szükséged, vagy felpróbálnád a javasolt ruhák közül az egyiket, egy gombnyomással kérheted valamelyik eladótól, aki a probafülkéhez hozza neked. Viszlát a felöltözés-méretcsere-újra levetkőzés macerás megoldásának! Ha pedig végeztél, megadhatod a telefonszámod, és a tükör elküldi neked a felpróbált ruhák listáját, hogy utána akár online is megvásárolhasd őket.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés

Facebook

Hirdetés
Hirdetés