Kövess minket

Hiphop

Ez van hip-hop fronton…

A hét vége felé hip-hop fronton is történt néhány újdonság: Puff Daddy, Talib Kweli és Method Man körül zajlik az élet. Vajon melyikük lehet a legnagyobb munkamániás?

Megosztva

Puff Daddy zenei karrierje igencsak eseménydúsan telik, jelenleg hatodik stúdió albumán fáradozik, melynek a No Way Out címet adta. A lemez kiadásának időpontjáról még nem hullott le a lepel, de Workin’ című száma már hallgatható.

Míg Puff Daddy csak lassan araszol felfelé, addig Talib Kweli megállíthatatlan. A brooklyni ficsúr még ebben az évben kiadja Fuck The Money albumát. Indie 500 stúdió lemezét a producerrel, 9th Wonderommal készíti. Mindemellett klipkészítésben vesz részt, de zeneipari érdekek fűzik Styles P-hez, sőt a Rapsody-hoz is. Amennyiben kedvet kaptok hozzá, legfrissebb számát az előadó honlapjáról most ingyen le is tölthetitek.

[vembed youtube=”oeRp34Uol7Y” ]

MethodFotó: Getty / Europress

Method Man zenei pályafutását új albumának, a The Meth Lab promójával folytatja. Szolgáljon ízelítőül a Purple Tape, melyen Raekwon és Inspectah Deck asszisztált.

[vembed youtube=”61_tgDPpmkc” ]

Még az idén piacra kerül a Tech N9ne albuma, a Strangeulation Vol. 2. Természetesen már mutató is van belőle a We Just Wanna Party, melynek készítésénél Rittz és Darrien Safron működött közre. Ezen kívül elkészült az új klip is, a Roadkill.

[vembed youtube=”mGIVnATDaIw” ]

Jadakiss sem unatkozik, már javában készül a Top 5 Dead Or Alive album. Addig, meg míg várakozol, hallgasd tőle a Jasont, melyben Swizz Beatz vendégeskedett.

[vembed youtube=”r3KKr2BvkGA ” ]

A napokban adta ki lemezét Joe Budden is. Az előadó legfrissebb korongja az All Love Lost címet kapta. A Where Do We-hoz pedig már a várva várt klip is elkészült.

[vembed youtube=”bS7OnCqrC6Y” ]

Igazán hangulatos lett a Tuxedo legújabb száma. A Tuxedo-t Mayer Hawthorne és Jake One alapította. A srácok most egy remix EP-vel boldogítják rajongóikat. Egy remixük megihlette Kaytranada-t, aki a számhoz egy animált klipet varázsolt.

[vembed youtube=”CaEG4x48yNs” ]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés