Kövess minket

Tech

Ez volt a top 10 Google keresés 2016-ban

Minden lenyomott a sport és a Pokémonok.

Megosztva


A Google idén is összesítette, mik voltak a leggyakoribb keresések, országokra lebontva. A lista első pár helye nem lepett meg, később viszont voltak váratlan dolgok.

Íme a top 10:

  1. EB 2016
  2. Rió 2016
  3. Pokemon GO
  4. X-Faktor
  5. iPhone 7
  6. Pixwords megoldások
  7. Donald Trump
  8. Bud Spencer
  9. Való Világ
  10. Slither.io

Amikor foci-Eb, olimpia és elnökválasztás is van egy évben, lehet arra számítani, hogy ezek a témák még a magyarokat is megmozgatják majd. Az, hogy az X-Faktor még mindig ennyi embert érdekel, kicsit meglepő, a Való Világ viszont már csak a 9. helyet szerezte meg. 2016. emellett úgy is fog bevonulni a történelembe, mint a Pokémonok éve: az őrület, amit senki nem látott előre, és Magyarországon is ugyanúgy végigsöpört, mint bárhol máshol a világon. És hát sajnos ebben az évben hunyt el Bud Spencer is, akiről Budapesten azóta parkot is elneveztek. Kicsit ironikus, hogy miközben mindenki a rossz anyagi körülményekre panaszkodik, azért nálunk is az ötödik legkeresettebb dolog 2016-ban az iPhone 7 volt.

A lista két legmeglepőbb eleme azonban vitathatatlanul a Pixwords és a Slither.io. Mindkettő telefonos játék: a PixWords kép- és szókeresős, a Slither-io pedig a legjobb nokiás játék, a kígyós utódja, és ezek szerint nagyon megmozgatta idén a magyarokat.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés