Kövess minket

Zene

Ezeket a klipeket nem volt szabad kihagyni a héten

Megosztva

Forrás: Youtube

Hiába XXXTENTACION polgárpukkasztó gyerekakasztása, Bryson Tiller szexiző és tucat felvétele, Rick Ross luxusparádéja, vagy Lana Del Rey visszatérése a múltba, sokkal izgalmasabb és sokszínűbb vizuálokkal gazdagodtunk, össze is szedtük, melyik klipeket szerettük igazán a héten.

Radiohead – Lift


rendező: Oscar Hudson

[vembed youtube=”QBGaO89cBMI” ]Miután legnagyobbra tartott lemezük, az OK Computer 20 éves, jubileumi, újra kiadott változatát (OKNOTOK) piacra dobták, egy klippel is megajándékoztak minket most kedden, amiben a meggyötört Thom Yorke pont a címben szereplő liftben tartózkodik. Egyedülálló atmoszférával bíró utazásra hív minket öregasszonyokkal, takarítókkal, sürgő-forgó, kopasz üzletemberekkel, kiskutyával, és táncoslányokkal. Ez még nem minden, de a furfangos, teret-időt felforgató zárást mindenki tekintse meg maga.

King Krule – Dum Surfer

rendező: Brother Willis

[vembed youtube=”K5-f1Bnltu8″ ]Archy Marshall, Zoo Kid, Edgar, avagy King Krule, a brit indie rock, post-punk, trip hop üdvöskéje a remekbe szabott Czech One vizuálja után egy újabb, minőségileg egyező, műfajilag mégis eltérő, szemcsés, hipnotikus klippel tért vissza, a Los Angeles-i filmes, Brother Willis rendezésében. Egy biztos: nem szívesen töltenénk el egy estét ebben a morbid, sötét bárban, ahol úgy tűnik, senki sem volt a helyzet magaslatán. Ha már Krule, legyetek résen, október 13-án érkezik tőle a The OOZ névre hallgató új album!

Cosmo Pyke – Great Dane

rendező: Joshua Osborne

[vembed youtube=”UOjZF_38u_M” ]A meglepően fiatal, londoni deszkás-modell-zenész Cosmo Pyke Just Cosmo nevű EP-jének záró dala egy álmodozós, harmonikus videót kapott, amivel az énekes méltó búcsút vesz a nyártól. Nosztalgikus érzést kelt a Great Dane azon tények tudatában, hogy a klipet Aldeburgh-ban és Thorpeness-ben (Suffolk megye) vették fel, ott, ahol emberünk gyerekkorában vakációzott. Emellett persze jó kis ízelítőt kapunk Cosmo fiatalos, friss, alternatív, jazz-zel átitatott, lazán előadott indie rockjából is.

Kari Faux – Gotta Know feat. Jerry Paper

rendező: Chad Murdock

[vembed youtube=”tsmI3WeI7Aw” ]Ismerkedjetek meg Kari Faux-szal, akinek megkapó, gyengéd R&B-je a szintipop göndör, titokzatos figurájának, Jerry Papernek zenéjével találkozik a most szerdán befutott klipben. A videó kései, nosztalgikus ’90-es évek feelinggel hódít, Faux ebben a hangulatban járja a várost gardróbja különböző darabjaiban, azokat állandó jelleggel váltogatva. A Gotta Know az önmegvalósításról mesél, reméljük még sok ilyet hallhatunk a közeljövőben megjelenő PRIMARY-n is!

Oliver – Sonic

rendező: Anthony Ryan Tripoli (ARTRIPOLI)

[vembed youtube=”0RPrOg8LSsg” ]Az egyik legszerethetőbb feltörekvő arc a tengerentúli underground szcénából egy újabb brutál hangulatos klippel örvendeztetett meg minket, ami semmiben nem tér el az eddig sémától, de így is magával ragadó. Ne várjunk világmegváltást Oliver Francistől, de lássuk be, egy olyan jó arc stonerről van szó, akivel bármelyikünk szívesen eltöltene egy napot: high fashion ruhákban táncikál a haverjaival, szív, zenél és egyenesen imádja a rajongóit, de ami a legfontosabb, hogy mindig eredeti és hiteles tud maradni.

Lil Yachty – Better feat. Stefflon Don

rendező: PENSACOLA

[vembed youtube=”LJyin-yC0Gg” ]Lil Yachty épp egy lakatlan szigeten ragadt, de úgy látszik, ez nem különösebben zavarja. Pláne nem úgy, hogy nincs egyedül, hiszen a közreműködő, Stefflon Don is elnyomja verzéjét, plusz a jamaicai dancehall-király, Popcaan is kap egy cameót. Az sem mellékes, hogy a valóban gyönyörű környezetben még egy szépséges lány is lefoglalja Yachty-t, így lássuk be, nem igazán van oka panaszra.

Ski Mask The Slump God – BabyWipe

rendező: Cole Bennett (Lyrical Lemonade)

[vembed youtube=”1JA4QNmpteU” ]A Babywipe klipje legalább akkorát üt, mint a Cash Me Outside-é, Cole Bennett most is remek munkát végzett. Amint tőle megszokhattuk, a vizuális világ ugyanolyan elvetemült és széteső, mint eddig, hiszen Ski hol összemegy, hol ezer színben pompázik, hol leragasztott szájjal rappel és csuromvizesen szövegel, hol pedig teljesen eltorzul az arca, sőt, még hologramos hasonmásai társaságában is otthonosan mozog.

6 Dogs – Faygo Dreams

rendező: Shane Allen

[vembed youtube=”AU9sXfISeiA” ]Nagyot ment idén a 6 Dogs Faygo Dreams nevű száma, hiszen Soundcloudon röpke 6 millió lejátszást produkált, szerdán pedig a bubblegum trap/cloud rap új üdvöskéjének friss klipje már a Pigeons &Planes gondozásában jelent meg. A fényárban úszó, játékteremben pacmanezős téma remekül illik a track sodró, álmodozós hangulatához, ami nem véletlenül nyerte el több ezer rajongó tetszését.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés