Kövess minket

Tech

Ezekkel a hivatásokkal lehet párt szerezni a Tinder szerint

A kukásautó vezető a top 10-ben sincs?!

Megosztva

Három hónappal ezelőtt a Tinder egy frissítéssel lehetővé tette felhasználói számára, hogy feltöltsék a foglalkozásukat, illetve azt, hogy milyen iskolában végeztek. A lépés egyértelműen a hatalmas bázissal rendelkező applikáció könnyebb szűrhetőségének érdekében történt, igaz így a párválasztó app kicsit közelebb került a hagyományos társkereső oldalokhoz. Az első három hónap viszont rengeteg felhasználható adatot is hozott magával, amit a készítők most egy egyértelmű ranglistán szemléltetnek.

A 15 férőhelyes „szakmalistát” a férfiaknál a pilóták vezetik, ami nem is annyira meglepő, hisz egy menő állás, uniformissal, ráadásul jól is fizet. A nőknél kicsit érdekesebb a gyógytornászok diadala. Lehet a férfiak azt gondolják, hogy egy gyógytornász lány rugalmasabb az átlagnál? Vagy csak szeretnének éjszakánként egy jó masszázst kapni? Vagy szimplán idióták és azt hiszik, hogy ez egy kód a prostira?

A folytatásban a férfiak közül a vállalkozók, a tűzoltók, az orvosok és a TV / Rádió bemondók a mágikus ötös. A nők közül pedig a belsőépítészek, vállalkozók, kommunikációs szakemberek és tanárok. A modellek talán csak azért vannak lejjebb (8. és 10. hely), mert belőlük nincs annyi a Tinderen. Teljes lista lejjebb.  

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés