Kövess minket

Stílus

Ezektől ragyog Jennifer Aniston!

Jennifer Aniston lassan az ötvenhez közelít, ám még most is kirobbanó formában van. A Jóbarátok sztárja elárulta, hogy hogyan őrzi meg fiatalságát!

Megosztva

Jennifer Aniston a harpersbazaar.com újságírójával beszélgetett életmódjáról, melynek keretében elmondta, hogy nagyon odafigyel étkezésére. A cukrot – mely nem tesz jót a bőrnek – igyekszik teljesen kiiktatni. Ebédre salátát szokott fogyasztani valamilyen fehérjével, például csirke burgerrel. Véleménye szerint a titok a salátában és a proteinben rejlik.

Az egészséges étkezés mellett hetente ötször megfordul a konditeremben, ahol egy óránál kevesebbet sosem tölt el. Jennifer 15 perces gyakorlatokat végez, főleg nyújt, de a futásra is szakít időt. Végül a Body By Simone 15 perces edzésprogramot nyomja le.

Annak érdekében, hogy a napja produktívan teljen, már nyolckor kipattan az ágyból. A napját házi kedvencei sétáltatásával indítja, majd míg fő a kávé, addig előkészíti a kutyák reggelijét is. Az edzés után olvasgat egy kicsit, majd a beütemezett megbeszélésekre indul. Ezzel az időbeosztással távolról is elkerüli a stresszt.

Jennifer szerint a fiatalság titka az alvásban rejlik, ezért éjfél körül tér nyugovóra, és általában hét órát alszik, néha azonban megengedi magának a nyolcat. A Jóbarátok sztárja azt is elárulta, hogy nemcsak fizikálisan, hanem lelkileg is jól érzi magát. Régebben minden a pörgésről szólt, ám mostanra megtanult nemet mondani.

Végül, de nem utolsósorban azt is hozzátette, hogy fiatalságának kulcsa a mosoly. Most már tudjuk, hogy miért ér mindig fülig a szája.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés