Kövess minket

Aztaa

Ezerszeresére növekedett a Sophie Brussaux pornóira való keresések száma, miután kiderült, hogy Drake gyerekének anyja

A pornóoldalak rap beefnek ennyire még nem örültek.

Megosztva

Forrás:

Miután Pusha T diss trekkjéből, a „The Story of Adidon„-ból kiderült, hogy Drake-nek van egy fel nem vállalt gyereke Sophie Brussaux-tól, az internet hipergyorsasággal próbálta kideríteni, hogy kicsoda is valójában ez a francia hölgy, és a kíváncsiskodók könnyen felnőtt oldalakon találhatták magukat.

Sophie ugyanis régen Rosee Divine néven pornófilmekben szerepelt (sőt a pletykák szerint escort is volt), és habár most már az anyaság mellett a festészetnek él, a filmjei fennmaradtak a neten. A Pornhub adatai szerint a nagy leleplezés előtt 44x kerestek egy átlagos napon a nevére, míg a pornós aliasra 228 alkalommal. Pusha diss trekkje viszont mindent megváltoztatott, és 24 óra alatt 513,760 alkalommal írták be a Pornhub keresőjébe a polgári nevét, míg a művésznevére 256,374 alkalommal kerestek.

Forrás:

Drake köreiből amúgy olyan hírek érkeznek, hogy a rapper Pusha állítása ellenére támogatja Sophie-t a gyereke megszületése óta, arról viszont továbbra sincs meggyőzve, hogy övé lenne a gyerek, ezért DNS tesztet akar, csak erre a „Scorpion” című lemezének munkálatai miatt nem volt még ideje.

(TMZ)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés