Kövess minket

Aztaa

Ezért ne egy sárkányhajón kérd meg a csajod kezét!

Leszel a feleségem? Ez a kérdés már elhangzott ejtőernyőzés közben, színpadon egy rap koncerten, kosárlabda meccsen és még számtalan meglepő helyen. A leendő vőlegények mindent elkövetnek, hogy a lánykérés emlékezetes maradjon a kiválasztott hölgy számára.

Megosztva

sarkanyhajóFotó: Getty / Istock

Egy New York-i srác is valami szokatlant szeretett volna kitalálni, és mivel ő és barátnője is nagy rajongója a sárkányhajózásnak, így kézenfekvő volt, hogy hol is teszi fel a nagy kérdést kedvesének. Az East-River-en eveztek, ami egy tengerszoros a „Nagy Almánál”, 19 társukkal együtt, egy sárkányhajóban. Egy óvatlan pillanatban a srác letérdelt barátnője elé és megkérte a kezét. A lány természetesen igent mondott, majd a következő pillanatban a hajó felborult! Nem a sors keze, hanem egy hatalmas hullám volt az, ami végképp emlékezetessé tette a nagy pillanatot.

A hajó ugyan elsüllyedt, de mind a tizenkilenc utas sikeresen a partra evickélt és, ami a legfontosabb az eljegyzési gyűrű is az ara ujján maradt, így a vőlegénynek egy új hajót igen, de másik gyűrűt nem kellett vennie a későbbiekben.

A szerelem már csak ilyen, egyszer fent, egyszer lent. Néha szárazon, néha vízben. Ez a pár, az első próbatételt sikeresen teljesítette.

(complex.com nyomán)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés