Kövess minket

Sport

Ezt a cikket nem olvassa senki, mert mindenki focit néz :((((((

Szia, nem mondom el senkinek sem, hogy itt jártál.

Megosztva

Ha erre a cikkre kirakása környékén kattintottál (délután 5) , akkor azon kevesek egyike vagy, aki épp nem a magyar umm…németet(?), ja nem, osztrákot nézed a tévében. Nyugi, nem árullak el, sőt kifejezetten segíteni akarok. Lehet, hogy most úgy érzed magad, mint a csávó a 28 nappal későbben, aki egyedül mászkált London utcáin, mert mindenki más zombivá változott és valahol a sötétben bújkálva várták, hogy megegyék az agyát, na de mi volt annak a filmnek a vége? A főszereplő túléli az egészet, a zombik pedig éhen halnak, szóval neked is van esélyed, csak kövesd az alábbi utasításokat! 

Azzal ne is foglalkozz, hogy az összes alternatív befejezésben meghal a főszereplő, csak a producerek nem engedték, mert túl szomorúnak gondolták, szóval olvass csak tovább.


Nézd meg a neten az eredményt

Holnap bemész a munkahelyedre / iskolába és mindenki erről fog beszélni, szóval muszáj felkészülnöd. Lehet, hogy azt gondolod, hogy eddig mindenkivel kijöttél, mert kávézás közben nevetgélve elspoilerezted a Trónok Harcát, de van egy rossz hírem: mindenki utálja ezt a szokásod, szóval ha nem akarod, hogy még jobban megutáljanak nyiss meg egy híroldalt és nézd meg az eredményt. Persze nem kell az egész 3 oldalas elemzést végigolvasnod, hisz az majdnem annyira unalmas, mintha megnézted volna magát a meccset. Csakis az alábbi infókra van szükséged: 1. Mennyi gól született és melyik csapat lőtte őket. 2. Melyik percben lőtték ezeket a gólokat. Ennyi. Azzal ne is foglalkozz, hogy melyik játékos talált be, hidd el a kollégáid se tudják.

Ha veszítünk kussolj, ha nyerünk örülj te is

Ha esetleg, ne adj Isten, történetesen, éppenséggel kikapnánk, akkor maradj csendben. Úgyis lesznek ott olyanok, akik órákig fogják elemezni, hogy Gera miért nem passzolt, hogy Szalai miért lőtt mellé és amúgyis, ha a 17. percben megadják azt a tizenegyest, akkor legalább döntetlen lett volna. Senki sem fogja megkérdezni a véleményed, szóval jobb csöndben maradni. Ha viszont valamilyen csoda folytán, mégis nyernénk, akkor nyugodtan szólj bele, sőt akár baromságokat is beszélhetsz, olyanokat, amik a meccsen meg se történtek, például: „Láttátok azt a meztelen faszit a 20. percben, aki lelátón rejszolt? Hahahaha, de jó, hogy nyertünk„. Senki sem fogja megkérdőjelezni a mondandód, mert azzal lesznek elfoglalva, hogy a fejükben számolgassák, hogy mennyi esélyünk van megnyerni az EB-t. Te már úgyis rég tudod, hogy nulla.

Ha döntetlen, akkor egyszerű a dolgod. Csak ciccegj hangosan és utána mormold azt: „videóbíró kell„.

Hozd fel te a témát

Ne hagyd, hogy rákérdezzen bárki is a meccsre, menj be nagyon korán a munkahelyedre / sulidba és köszönés helyett is azt mondd: „Na, láttad tegnap a meccset?„. Ha már elkerülni úgysem tudod a témát legalább megelőzöd azt, hogy feltűnjön valakinek, hogy „ma milyen kis csöndes vagy„.  

Pro tip: ha tudod, hogy valaki még nálad is jobban utálja a focit, akkor direkt tőle is kérdezd meg, így legalább elterelődik rólad a figyelem, később majd engesztelésül hívd meg egy sörre, mert azért nem vagy te totális seggarc.

Legyél kettős állampolgár


Természetesen ne add fel a magyart, de ha valamivel fel akarod baszni focimániás ismerőseidet, akkor a tény, hogy te több csapatnak is drukkolhatsz egyszerre (és mégsem teszed!) tutira beválik. Sajnos a kis rendszerető, tökéletes sövényeket nyíró osztrákok nem engedélyezik a kettős állampolgárságot, de Portugália és Izland igen, szóval még választhatsz is.  

Menj el nyaralni

Mióta nem voltál nyaralni? Oké, oké, akkor úgy kérdezem: mióta nem voltál nyaralni Európán kívül? Na látod, épp itt van az ideje! Lovagolj elefántokon Kambodzsában, kapj ételmérgezést Indiában, vagy játssz lövöldözőset Ugandában a gyerekekkel, lényeg, hogy minden jobb, mint holnap azt hallgatni: „Te tényleg nem láttad a meccset?„.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés