Kövess minket

Hiphop

Famous Dex fegyvert rántott a sikítozó rajongóira

Mindezt a találó nevű Shocktoberfesten.

Megosztva

Forrás:

Kontrollálhatatlanná vált a kaliforniai Shocktoberfest nevű esemény, miután az egyetemi rendezvény egyik fellépője, Famous Dex beugrott a közönség közé. A rocksztár húzás nem csak egy kis bodysurffel járt, hanem azzal is, hogy a trap zenétől megvadult embertömeg egy része elkezdte elfoglalni a színpadot.  

A helyszínen lévő biztonságiak nem bírták visszatartani a közönséget, a szervezőknek tehát nem maradt más lehetősége, mint hogy lefújják a bulit. „Az egyetemi rendőrség túl veszélyesnek ítélte meg a kialakult szituációt, lekapcsolták a fényeket és lefújták a bulit” – mondta Tom Vasich a kaliforniai Irvine egyetem szóvivője a Los Angeles Times-nak.

Ezután lenyugodtak a kedélyek, mindenki szépen lassan kezdte elhagyni a helyszínt, egészen addig a pillanatig, míg valaki meg nem pillantotta, hogy Dex épp száll be a kocsijába. A rajongók egy része ekkor sikoltozva megrohamozták a járművet, és habár a sofőr üvöltözve kérte őket, hogy menjenek arrébb, videóztak és fangirlködtek tovább. Ekkor bukkant elő a rapper az ajtóban, kezében egy stukival, nyomatékosítva a sofőr kérését. Az erről készült felvétel itt véget ér, tehát a fenyegetés bejött, még ha a módszer kicsit radikális is volt.

[twitter]https://twitter.com/natalie_koppel/status/1053568102821031939[/twitter](HNHH)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés