Kövess minket

Hiphop

Famous Dex új albumot tervez, azt állítja, 11 hónapja tiszta

Megosztva

Pár félelmetes periódus után Famous Dex úgy tűnik hosszútávon is a józanság útjára lépett. A rappert a TMZ egyik riportere kapta el a Los Angeles-i repülőtéren, ahol elárulta, letette a drogokat, és 11 hónapja tiszta.

Már nem drogozom, 11 hónapja tiszta vagyok, boldog és egészséges vagyok” – mondta Dex, mielőtt levette a napszemüvegét, hogy megmutassa a kitisztult bőrét. Ezután ünnepélyesen elmesélte, hogy szerződést írt alá a 300 Entertainmenttel. „Tartsátok Istent az első helyen, és soha ne felejtsétek el, honnan jöttetek” – mondta Dex egyfajta tanácsként.

Dex régóta drogfüggőséggel küzd, tavaly még a börtönből szabadulva is elvonóra ment. Dexter előző héten azt állította, hogy egy 5,6 millió dollár értékű szerződést kötött a 300 Entertainmenttel, így fontos, hogy képben legyen a jövőben.

A rapper utolsó kiadványa a 2020-as Diana volt, amelyen Rich The Kid, Jay Critch, Fivio Foreign, Tyga, Wiz Khalifa és Trippie Redd is közreműködött. Most viszont bejelentette, hogy a „Rich Forever 5„-tel fog visszatérni.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés