Kövess minket

Hiphop

FankaDeli szerint Krúbi koncertjein drogpropagálás és faszszépségverseny zajlik kiskorúaknak

Megosztva

Kecskeméti rapper, FankaDeli is kifejtette a véleményét Azahriah (majdnem) telt házas koncertjeivel kapcsolatban, egyben beleállt Azába és Krúbiba is.

Az „egészséges értékrendet” hirdető előadó egy nagyon hosszú Instagram posztban fejtegette a kialakult „Aza, Tirpa, Krúbi, Azahriah tengelyt”, amely szerinte fiatalok százezrei hat negatívan.

Fanka egy közös Aza és Krúbi képpel illusztrálta a mondadóját, amit úgy kezd:

A fotón Aza és Krúbi látható. Aza amellett, hogy betegesen gyűlölködő szövegei vannak, Tirpával meghonosította a horrorreppet. Hallgass meg egy ilyan dalt, ha bírsz! Ők voltak Krúbi társai a Budapest Parkban rendezett fas_szépségversenyen, ahol több ezer kiskorú is volt! Ha megnézed azt a videót csalódni fogsz Magyarországban! Aza mindennek tetejében édesapa. Aza 3 napja hozta ki közös számát Azahriahval Nagy a zaj címmel. Azahriah sok füvezésre buzdító szövege ilyen formán is támogatásra lelt. Így életre kelt a kapcsolódás az Aza, Tirpa, Krúbi, Azahriah tengelyen, ami nem csoda, hiszen még 30 nevet lehetne melléjük írni. Ez ugyanis egy brancs! Egy mafia, egy érdek! Krúbi beteges Orbánozása már Azahriah számaiban is rügyezik. De ez a legkevesebb. Ismétlem. Drogpropagálás és fas_zszépségverseny kiskorúaknak!

A rapper ezután kifejtette, hogy „több miniszterrel tárgyalt már a témáról az évek során„, de a megbeszéléseknek nem lett semmi eredménye. Azt nem fejtette ki, hogy mit akart elérni a politikusoknál, hogy esetleg tiltsák be Aza és Krúbi zenéjét, vagy állítsanak rendőrt a színpad mellé, aki figyeli, hogy nem rappelnek-e drogokról.

Fanka végül azzal zárta mondandóját, hogy a társadalom nagy része csak zombiként bambul és „mivel sok légy száll a szarra… a szar az egy siker„, és míg „Azahriah hamarosan fiatalok százezreire fog hatni„, addig egy „jobboldali hangadó szinte senkire„.

Alább csekkolható a poszt teljes terjedelmében.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés