Kövess minket

Aztaa

Fánkok, ruhák, figurák: Kukkants be A$AP Rocky-ék londoni kisboltjába!

Több, mint 150 exkluzív termék az AWGE bodegában.

Megosztva

Forrás:

A nemrég 30-at betöltő A$AP Rocky nagy erőkkel készíti új albumát, de emellett olyan izgalmas és jópofa projektekben vesz részt, mint az AWGE Bodega megnyitása egy angol üzletlánccal, a Selfridges-szel karöltve. Hogy mi az az AWGE? Az A$AP Mob mellékcsapataként számon tartott, főként kreatívokból (csak hogy a legnagyobb neveket említsem: Ben Baller – ékszerész, Ian Connor – kurátor/modell/influencer, Robert Gallardo – tervező) álló kollektíva, aminek értelemszerűen Rocky a feje és a megalkotója is egyben. Nyilván szervesen összefügg magával a Mobbal, a tagok pedig szoros baráti viszonyt ápolnak. Az AWGE elnevezés jelentését viszont szabályszerűen sosem fogjuk megtudni. ( “#1 Never Reveal What AWGE Means” )


A New Yorkból származó Rocky a szülővárosában jellegzetes és az Egyesült Államok keleti partján elterjedt bodegáknak, azaz ideiglenes időre felállított kis üzleteknek a hangulatát akarta elhozni a második otthonának tekintett brit fővárosba, Londonba is. Épp ezért társult az Egyesült Királyságban óriási bolthálózattal rendelkező
Selfridges nevű céggel, majd ennek a kapcsolatnak köszönhetően hivatalosan is megnyílt az AWGE Bodega az Oxford Streeten.

[vembed youtube=”5X2Cyd6sT_A” ]Az október 2-től október 11-ig felállított pop-up boltban az A$AP-tagok hivatalos ruházatán kívül (Marino Infantry, Last Year Being Broke(n), Guess x A$AP Rocky kollab) az érdeklődők vásárolhatnak Krispy Kreme fánkokat, akciófigurákat, Cozy Boys ásványvizet, párnákat, gumicukrot, öngyújtót és a Yamborghini Class elnevezéshez kapcsolódóan különböző tanszereket is, legyen az ceruza, számológép, vagy füzet. Ha ez nem lenne elég, a Biggie és A$AP Yams által is szívesen viselt márkának, a Cooginak mintázatával díszített bögrét, és a tagok rajzfilmes karaktermásával ellátott posztert és kártyajátékot is.

Most pedig csekkoljátok a szellemes, ötletes termékeket:

Forrás:

Forrás:

Forrás:

Forrás:

Forrás:

Forrás:

Forrás:

Forrás:

Forrás:

Forrás:

Forrás:

Forrás:

Forrás:

(Selfridges, Highsnobiety)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.