Kövess minket

Pop

Fantasztikus zenei egyesülés: Macklemore & Ryan Lewis feat. Ed Sheeran

A híres duó Macklamore & Ryan Lewis a The Heist album debütálása után egy kis szünetet tartott, amely egészen mostanáig tartott. Pár nappal ezelőtt a Growing up című szerzeményről rántották le a leplet, melyet Ed Sheerannel együtt készítettek.

Megosztva

MacklemoreryanFotó: Getty Image / Europress

A melegek jogaiért küzdő duó újra zenébe lendült. A friss apuka, Macklemore az apasággal kapcsolatos legtitkosabb félelmeit osztja meg. A lemez már készülőben van, idén meg is fog jelenni. A produkcióból Ed Sheeran sem maradhat ki.

EdshFotó: Getty Image / Europress

Macklemore nyíltan támogatja a homoszexuális irányultságot, ezért sokan azt gondolják róla, hogy ő is közéjük tartozik. Persze, ezekből a találgatásokból semmi sem igaz. A Thrift Shop és a Same Love előadója június 27-én vette feleségét, Tricia Davist, akivel már évek óta együtt vannak. Közös gyermekük érkezését idén januárban jelentették be, és májusban meg is született a baby, aki a Sloane Ava Simone Haggerty nevet kapta.

A kislány születése annyira meghatotta az énekest, hogy a lemez első dalát is hozzá írta a Macklemore & Ryan Lewis páros. Ed Sheeran pedig a refrénben működött közre, sőt a dal címét is ő adta: Growing up (Sloane’s Song). A rapperek témája pedig az, hogy miként kell vigyázni egy kis emberkére.

[vembed youtube=”6mhtJduoCZ0″ ]

„Mindig gondolkodtam azon, hogy milyen apa lennék. Világos elvárásaim voltak a karrieremet, koromat és az egészségemet illetően. Úgy gondolom, hogy ezekből sikerült mindent megvalósítanom. A hipotetikus változat nagyon szép volt, de én apaszerepben teljesen más vagyok. Olyan, akinek a szíve majd kiugrik a helyéről, aki imádkozott, és aki az alkoholhoz sem nyúlt több mint egy hónapja. Amikor Tricia egyszer kijött a fürdőszobából, tudtam, hogy meg kell változnom” – nyilvánította ki érzéseit a szimpatikus amerikai énekes.

Az énekes azt is hozzátette, hogy köszöni a rajongóknak a türelmet. És néhány szót ejtett arról is, hogy milyen apának lenni: „Ehhez az érzéshez semmi sem hasonlítható. Olyan érzésekkel töltötte el a szívemet, amelyekről eddig nem is tudtam, hogy léteznek. Életem szerelme, ezért ez a dal neki szól.”

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés