Kövess minket

Hiphop

Fat Joe azt állítja, közös albumon dolgoztak Biggie-vel, tele lett volna 2Pac diss zenékkel

Megosztva

Fat Joe és Notorious B.I.G. egy kollab lemezen dolgoztak a rap legenda halála előtt, legalábbis ezt állítja a Terror Squad alapítója egy új interjúban.

A Swizz Beatz és Timbaland által életre hívott Insta Live interjút pont Biggie halálának 24. évfordulóján, március 9-én ejtették meg, így tisztelegve a rapper munkássága előtt. Fat Joe a beszélgetés során bedobta, hogy B.I.G. halála előtt együtt stúdióztak, és több dalt is összeraktak, köztük nem egy Tupac diss trekket, amiket sosem hallhatott a nagyérdemű, de jobb is ez így Fat Joe szerint.

“Tudjátok sokat pofázok, és mindig rámsütik, hogy vagy hazudok, vagy kikotyogok dolgokat. Azt tudtátok, hogy Biggie-vel közös lemezen dolgoztunk? Körülbelül 5 dalig jutottunk. Biggie úgy volt vele, hogy én leszek a latino gengszter, ő pedig a fekete gengszter, és nagyot mentünk a stúdióban. Puff Daddy és mindenki más tanúsíthatja. Őszinte leszek, azokban az időkben elég sokat szidtuk Shakurt a szövegekben, de azoknak a daloknak sosem szabad felszínre kerülniük. Ez így tisztességes, mivel mindketten eltávoztak, de ja, együtt dolgoztam Biggie-vel” – mondta Joe.

[instagram]CMP6ZXqJcQG[/instagram]
A Verzuz rapcsaták alapítói, Swizz Beatz és Timbaland amúgy nemrég pont arról beszéltek, hogy nagyon adnának egy síron túli rap csatát Biggie-vel és Shakurral, igaz azt nem fejtették ki, hogy ezt miként kiviteleznék, testdublőrökkel, CGI animációval, hologrammal, vagy esetleg voodoo mágiával.

(HipHopDX)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés

Facebook

Hirdetés
Hirdetés