Kövess minket

Hiphop

Fat Joe szerint 6ix9ine egy p***i, aki valószínűleg saját magát is gyűlöli, Tekashi visszaszólt

Megosztva

Fat Joe nemrég Math Hoffa beszélgetős műsorában vendégeskedett, ahol megkérdezték a véleményét Tekashi 6ix9ine-ról is, ha már anno megpróbált neki segíteni. Spoiler: nincs jó véleménnyel róla.

Fat Joe 2018-ban ült le beszélgetni a szintén New York-i rapperrel, hogy megpróbálja jó útra terelni. A barátságos old és new school vonal között hidat építő interjúban Fat Joe hangsúlyozta 69-nak, hogy ha tovább folytatja a bandázós életmódot, le fognak rá csapni a rendőrök. Tekashi nem vette komolyan a figyelmeztetést, de már eleve késő is lett volna, hisz a hatóságok addigra már megfigyelték, nem sokkal később pedig le is tartóztatták. Az ezután történteket talán mindenki ismeri, 6ix9ine a Nine Trey Gangster Bloods utcai banda többi tagjával együtt börtönbe került, de a rapper végig együtt dolgozott a rendőrökkel, bemószerolva társait és cserébe csak két évet kapott.

Fat Joe visszaemlékezése szerint a ’18-as interjú után 69 elmondta neki, mikor már nem forogtak a kamerák, hogy a gengszter imidzs csak kamu, és ő valójában nem csinál semmi illegálisat. Joe szerint viszont ez nyilván nem elég, hisz ha csak bandatagokkal veszed körbe magad, akkor úgyis elővesznek a hatóságok, hozzátette, hogy anno ő pont ezért költözött le Miamiba, mert attól félt, hogy a New York-i rendőrök egyszer rátörik az ajtót, amiért a szűkebb körében bandatagok vannak.

6ix9ine egy kis köcsög, egy punci. Szerintem saját magát is gyűlöli, belenéz a tükörbe és meg akar halni” – mondta Joe, majd hozzátette, hogy vannak ilyen emberek, akik a saját anyjukat is feladják, ha kell.

Az interjúrészletet Tekashi is látta, és a TMZ-hez eljuttatott közleményében azt írja, hogy Fat Joe csak „irigy” rá, és az a 2018-as interjú több figyelmet irányított rá, mint amit a karrierje során valaha kapott.

Azt mondja, hogy borzalmasan érezhetem magam és biztos meg akarok halni? Szerintem ő érzi magát borzalmasan és ő akar meghalni, mert fele annyi pénze és autója sincs, mint nekem. Sose mondtam neki olyat a kamerákon kívül, hogy én nem vagyok gengszter, ez kamu!” – fakadt ki Tekashi.

(Complex)

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés