Kövess minket

Hiphop

Fat Joe szerint Lil Uzi Vert csak egy gagyi Lil Wayne utánzat

De ettől még kedveli.

Megosztva

Forrás:

Fat Joe nemrég Ebro Beats 1 online rádióműsorában vendégeskedett, és az új kislemeze, az idei Grammy-díjátadó, valamint Cardi B sikere mellett a fiatal, új rappereket is kibeszélték. A Terror Squad kiadó főnök külön kiemelte Lil Uzi Vert-et, mint az újhullámos rapperek archetípusát és kijelentette, mindegyikük Lil Wayne flowját vitte tovább.

„Meghallgatod ezeket az új kölyköket, akik most hiphop zenét csinálnak, és rájössz, hogy mind Lil Wayne flowját használja. Mindegyik. Lil Uzi egy rossz Lil Wayne utánzat. Közel sem olyan jó, mint Lil Wayne. Csak őszinte akarok lenni. Nem olyan jó, mint Wayne, de ettől még szeretem a számait. Lil Wayne az egyik legjobb a szakmában, sőt jobban mondok, évekig neki voltak a legjobb szövegei a világon. Lil Uzi sosem fogja ezt a titulust megkapni. És ezt nem tiszteletlenségből mondom, mivel szeretem a dalait, nem hazudok, még a lemezét is megvettem. Csak annyit mondok, hogy Lil Wayne egy egész generációnyi zenét inspirált.”

Igaza lenne Fat Joe-nak? Tényleg Lil Wayne volt a legnagyobb hatással a mai feltörekvőkre? Uzi szerint például Chief Keef az igazi forrás, de persze egyetemes válasz nem létezik, ahhoz túl szerteágazó stílusról beszélünk.

[twitter]https://twitter.com/Beats1/status/955900050898432000[/twitter]

(HipHopDX)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés