Kövess minket

Hiphop

Fat Joe tanácsa a rapper aspiránsoknak: „Szerezz egy rendes melót!”

Megosztva

Fat Joe a hétvégén a közösségi médiában közzétett videóban adott néhány tanácsot a feltörekvő rappereknek. Szerinte azoknak az előadóknak, akiknek még nincs lemezszerződésük, és anyagilag sem stabilak még, rendszeres munkát kellene vállalniuk, hogy kiegészítsék a jövedelmüket.

Ha a haverod azt mondta, hogy rappel, és nincs szerződése. Azzal baj van” – mondta követőinek az Instagram Live-on. „Ezt úgy hívják, hogy A terv, szerezz munkát. B terv, reméljük, hogy sikerülni fog. Ez soha nem változott. Néhány srác úgy van vele, hogy ‘Kell egy rendes állás? Tesó, szerezned kell egy állást! Ha gyerekeid vannak, és van egy csajod, akinek van egy lakása, és minden nap szexelsz vele, akkor ki kell fizetned a számlákat” – mondta, majd idézte Nas slágerét, a „Life’s A Bitch„-et.

A rajongók nem voltak teljesen elégedettek Joe üzenetével. Amikor a klip felkerült a Hip-Hop Wolf Instagram-fiókjára, az egyikük így kommentálta: „Túl sok ember van itt, aki megmondja az embereknek, hogyan éljék az életüket„. Egy másik pedig ezt írta: „Fogadok, Joe utálta volna, ha valaki ezt mondja neki, és összetöri az álmait, amikor épp tört fel.

Joe tanácsai ellenére a rapper korábban szélhámosságnak nevezte a nagy kiadók rendszerét, mivel szerinte átverik az előadókat.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés