Kövess minket

Események

Februárban Banksy-kiállítás érkezik Budapestre

Kötelező!

Megosztva

Forrás: L’Express.fr

Bréking: a jövő hónap kezdetével a máig titokzatos, maróan társadalomkritikus brit művész, Banksy bizonyos képeit a fővárosban is lehetőségünk nyílik megtekinteni, és nem, ez most nem az MKKP trollkodása.

A tárlat azután, hogy Isztambulban, Antwerpenben, Aucklandben, Melbourneben, Torontóban, Berlinben, Bukarestben, Kolozsváron és Párizsban is járt, az ismeretlen kilétű artist elkötelezett rajongóinak legnagyobb örömére első alkalommal hazánkban is látogatható lesz.

A Godot Kortárs Művészeti Intézet szervezésben tető alá hozott Without Limits néven futó tárlat február 1-től szemlézhető a Kazinczy utcában található Tesla Loftban, ahol a hírek szerint 70 művön keresztül ismerkedhetünk korunk egyik legjelentősebb alkotójának bizonyos munkáival, amik a világ valamelyik pontján még most is egy házfalon, vagy épp egy garázson díszelegnek.

Forrás: Facebook

Sáfár Zoltán, a Godot Kortárs Művészeti Intézet alapító-tulajdonosa így nyilatkozik az “illegitim” Banksy tárlatról:

„Az Art of Banksy kiállítás behozza nekünk a világ különböző pontjain, mállott vakolaton, üres téglafalon vagy egy sivár felüljárón megjelent műveket a kiállítótérbe és újragondolva mutatja be az ismeretlen zseni alkotásait, hogy a művek esszenciális üzenetét festmények, fotók, printek formájában egy izgalmas kiállítási élménybe sűrítve közvetítse”

A legális, ámde mégis illegális kiállítás február 1-től április 30-ig csodálható meg, reméljük egyik kép sem semmisül meg hirtelen ezidő alatt.

Esemény ITT, jegyvásárlás itt és itt.

The Art of Banksy: Without Limits kiállítás először Budapesten

Art event in Budapest, Hungary by The Art of Banksy: Without Limits kiállítás and 3 others on Saturday, February 1 2020 with 21K people interested and 2K…

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük