Kövess minket

Aztaa

Fegyveres rendőrök ütöttek rajta egy férfin, mert JAY-Z egyik rapszövegét idézte

Nem az ízlésével volt problémájuk.

Megosztva

Forrás:

Miután hazaért egy nehéz munkanap után a Tennesseeben élő Davon Eddington lazításképpen sziszentett egy sört, majd hátsókertjéből felhívta testvérét, hogy dumáljanak egy kicsit. A békés beszélgetés aztán a kosárlabdára, azon belül is a Lakers csapatára terelődött. Davont a vicces kedvű tesója divatszurkólónak nevezte, aki csak azért szurkol a Los Angeles-i gárdának, mert a nyáron odaszerződött korunk egyik legjobb játékosa, LeBron James. Ezen Davon annyira felhúzta magát, hogy hirtelen felindulásból, emelkedett hangon JAY-Z 99 problems című számának a refrénjével vágott vissza, ami a következőképpen szól:

„I got 99 problems, but a bitch ain’t one” – azaz: „99 problémám van, de egy ribanc nem számít annak”.

Ahogy letette a telefont fegyveres rendőrök törtek rá, szomszédja ugyanis bejelentést tett ellene családon belüli erőszak miatt. A túlbuzgó szomszéd félreértette a szitut, azt hitte, Davon éppen menyasszonyát veri, vele kiabál. A hölgy egyébként ez idő alatt békésen fürdőzött az emeleten.

A rendőrök szerencsére gyorsan kapcsoltak, és pillanatok alatt sikerült tisztázni az amúgy sem túl bonyolult helyzetet. Elnézést kértek majd elhagyták a helyszínt, Davon pedig sziszenthetett egy másik sört.

(TMZ)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés