Kövess minket

Hiphop

Fegyveres támadás miatt kellett félbeszakítani 6ix9ine, Kanye West és Nicki Minaj klipforgatását

A rendőrök szerint 6ix9ine nyugati-parti beefje miatt történt a lövöldözés.

Megosztva

Forrás:

Lövések dörtültek 6ix9ine, Kanye West és Nicki Minaj közös klipforgatásán, volt olyan golyó, mely Nicki öltözőszobájának ablakán keresztül érkezett, a rendőrség a brooklyni rapper ellenségeit gyanítja a támadás mögött.

A három előadó pénteken (november 9.) szeretett volna vizuált forgatni egy egyelőre ismeretlen dalhoz. A helyszín egy 80 millió dolláros Beverly Hills-i villa volt, mely az egyik legexkluzívabb utcában található. Ye és 69 már a helyszínen voltak, mikor egyszer csak két támadó egy fehér Mercedesből kiszállva tüzet nyitott a kapuból a házra. Nicki Minaj ekkor még nem érkezett meg. Senki sem sérült meg, de az egyik golyó Nicki Minaj öltözőszobájának ablakán keresztül érkezett, így csak a szerencsén múlt, hogy nem történt tragédia. A szobát eredetileg 69 használta volna, de végül odaadta Nicki-nek. Kanye a lövések után azonnal elhagyta a helyszínt és egyelőre nincsenek tervek a klip forgatásának folytatására.

A The Blast rendőrségi forrásai szerint a hatóságok 6ix9ine nyugati-parti beefjét sejtik a háttérben, a rapper szinte keresi a konfliktusokat, rendszeresek a balhéi, igaz nemrégiben a bíróság eltiltotta még attól is, hogy bandatagokkal mutatkozzon. Konkrét gyanúsítottak egyelőre nincsenek. Alább a biztonsági kamera felvétele az esetről.

[vembed youtube=”hmK1xEinWQc” ](TMZ)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés