Kövess minket

Hiphop

Fekete pénteken érkezhet Young Thug YSL sleppjének második válogatáslemeze, a Slime Language 2

Megosztva

Forrás: Rap-Up

Young Thug és saját kiadója, a YSL (Young Stoner Life / Young Slime Life) 2018 nyarán dobták ki első válogatáslemezüket, nevezetesen a Slime Language cím alatt futó anyagot, aminek végre folytatása is érkezik, nem is olyan sokára. 

Habár úgy volt, hogy a második rész már nyáron hallgatható lesz, most őszig semmi információ nem érkezett az elhalasztott projektről. Aztán a napokban Thugger Instagram storyba posztolt egy videót, melyben a kulisszák mögé pillantva a YSL krú egy részét láthatjuk egy meetingen. A sztoriban szerepel Wheezy is, a label producere, aki egy nagy fehér táblát tart a kezében, rajta egy terjedelmes dallistával. A tagok eközben diskurálnak, és elhangzik a “Black Friday, drop?” kérdés is. A videóhoz nem mellesleg Thug még odabiggyesztette a “BLKK FRIDAY..” feliratot is, ezzel újfent hangsúlyozva a lényeget. 

[instagram]CGhJ3Twj4HT[/instagram]

Ez a találgatások szerint azt jelenti, hogy a folytatás november 27-én, azaz az idei Black Friday napján érkezik majd – a péntek egyébként mindenképp indokolt, hiszen a legtöbb előadó ekkor droppol.

Bár a legtöbb Young Thug rajongó már valószínűleg a rapper régóta levegőben lógó lemezét, a Punkot várja, előbb be kell érniük az új Slime Language-dzsel, szó mi szó, kíváncsian várjuk, képes lesz-e újítani, és valami izgalmasat letenni a kiadó.

(HNHH)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük