Kövess minket

Aztaa

Feketének álcázva rabolt ki egy Las Vegas-i kaszinót egy fehér férfi

Az álbajusz már túl ódivatú.

Megosztva

Forrás: LVMPD/Fox 5 KVVU

Feketére festve rabolt ki egy Las Vegas-i kaszinót egy férfi, de később azért így is felismerték. Az eset még január 10-én történt, a huszonhat éves Cameron James Kennedy ellen viszont nemrégiben, március 9-én emeltek csak vádat. 

Az amúgy fehér bőrű férfi feketére maszkírozva ment be a Las Vegas-i kaszinóba, odalépett a pénztároshoz, akinek megmutatta a fegyverét, majd közölte, hogy ez nem valamiféle vicc, hanem egy rablás, és kéri az összes 100 dollárost. A pénztáros később azt mondta a rendőröknek, hogy bár a férfi feketének tűnt elsőre, valami nagyon nem stimmelt vele. A rabló 23 ezer dollárral menekült el, taxit fogva.

Kennedy amúgy házi őrizetből ment rabolni, levágta a GPS nyomkövetőjét, amit egy korábbi bankrablás miatt kapott. Mindezek ellenére a rendőrök nem siették el a kézre kerítését, csak 15 nappal a kaszinó kirablása után fogták el, egy névtelen telefonáló segítségével, aki felismerte a körözött férfit. Azt nem tudni, hogy akkor épp csipesszel fogta-e fel a szemeit, hogy ázsiainak tűnjön, vagy szimplán felvállalta a bőrszínét.

A rabolt zsákmányt elég bőkezűen szórta, 1500 dollárért vett arany karkötőt, de füvet, jó sok kaját és hotel szobákat is fizetett belőle. Az első meghallgatása március 26-án lesz, akár 20 év börtönt is kaphat, ha bűnösnek találják.

(Vibe)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés