Kövess minket

Hiphop

Fél éves tiltás után kapta vissza Bobafett a Facebook oldalát – gyorsan be is jelentette új lemezét

Még mielőtt megint kiiktatnák.

Megosztva

Forrás:

A Facebook és Bobafett viszonya – különösen az elmúlt egy évben – igencsak elhidegült. Pedig Fett rendszeresen, nagy elánnal posztolt a „rajongói” oldalán, az általa megosztott, néha talán túlságosan nyers mondanivaló azonban tiltások hosszú sorát eredményezte. A dolog végül odáig fajult, hogy az egymást követő, néhány hetes kényszerszünetek után, decemberben immár fél évre került büntibe az Izraelben élő HC rapper, aminek következtében szinte teljesen eltűnt a szemünk elől, mivel más felületeket alig, vagy egyáltalán nem használ.

Kedden viszont némileg váratlanul ismét felbukkant a közösségi oldalon, és ha már így alakult, villámgyorsan beharangozta új lemezét, amely az utóbbi időben, a Youtube-on publikált zenéit szedi csokorba. Az album címe „7” lesz, mivel Fett állandó harcostársa, Jancsi, a tacskó (aka a Pszihó Bossz) idén már a hetedik életévét tölti be. A cumót előreláthatólag limitált példányszámban CD-n, illetve bakeliten is be lehet majd szerezni a Kotorszky LP-t megjelentető, Trottel Records jóvoltából.

A „7” – az intróval együtt – összesen tíz számot foglal magába; ezek között ott van például a szinte mindenhonnan törölt, A „keresztény”- nemzethy paradoxonista szekta büszke (közveszélyes) hívei ópusz, valamint a legutóbbi eresztés, a k/o korszak kontraszt is.

[vembed youtube=”gHEWHoK_wdw” ]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük