Kövess minket

Hiphop

Fél lábbal már kint a böriből? Heteken belül eldőlhet Bobby Shmurda sorsa

A stúdiózás mellett filmet is forgatna a szabadulása után. Saját magáról.

Megosztva

Forrás:

Fontos, és minden bizonnyal hosszú napok állnak Bobby Shmurda előtt, akit még 2016-ban ítélt a bíróság hétéves szabadságvesztésre tiltott fegyverviselés, valamint gyilkosság előkészülete miatt. Míg Shmurda a börtönben próbált érvényesülni, édesanyja, Leslie Pollard szorgalmasan csepegtette az infókat fiának hogylétével kapcsolatban a külvilág felé. Tegnap speciel arról beszélt a TMZ-nek, hogy Bobbyt akár már a jövő hónapban, azaz augusztusban feltételesen szabadlábra helyezhetik, amennyiben arra „érdemesnek” találják.

Leslie azt is elmondta, hogy a 25 éves rapper már nagyon készül a rácsokon kívüli életre, tele van ugyanis tervekkel, melyeket szeretne minél előbb megvalósítani. Állítólag rengeteg szöveget írt az elmúlt évek során, ezeket természetesen felvenné, majd lemez formájában adná ki őket az Epic Records égisze alatt. Ne feledjük, Shmurda eddigi egyetlen nagykiadós EP-je, az ötszámos Shmurda She Wrote 2014-ben jött ki, szintén az Epic gondozásában; a kiadó és a rapper tehát hűségesek maradtak egymáshoz a nehézségek ellenére is.

De nem csak zenében gondolkodik Bobby, hanem filmekben is. Producerként venne részt egy, a saját életéről szóló dokumentumfilm elkészítésében, melyet oktatási céllal, bajba került fiataloknak vetítenének le, akár a rapper jelenlétében, hogy aztán személyesen mondhassa el történetét, ezzel megpróbálva jó útra terelni az ifjúságot.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük