Kövess minket

Aztaa

Fel nem robbant kézigránáthoz értesítették a német tűzszerészeket, kiderült, hogy análdugó

Megosztva

Forrás: Hauzenbergi rendőrség

A hét elején egy a Bajor-erdőben kocogó férfi egy fel nem robbant, II. világháborús gránátnak kinéző tárgyat pillantot meg a fűben, majd azonnal hívta a rendőrséget. A hauzenbergi helyszínre már a tűzszerészek vonultak ki, de hamar kiderült, hogy a tárgy nem csak hogy eddig nem robbant fel, de nem is fog soha, mivel teljesen ártalmatlan.

A lőszermentesítésnek indult akció hamar komédiába fordult, miután a tűzszerészek rájöttek, hogy a gránát valójában egy análtágító szexjáték. A fekete kézigránátnak kinéző tárgy mellett egy tubus síkosítót, két bontatlan óvszert, valamint egy USB kábelt is találtak, így nem kellett a helyszínre hívni Columbót, hogy összerakják, pontosan mivel is van dolguk. Később azért az interneten is rákerestek az érdekes formát öltött szexjátékra, és meg is találták egy szexbolt oldalán, így az ügyet könnyű szívvel zárhatták le.

A rendőrök a VICE World News kérdésére elmondták, hogy az análdugó az állapota alapján már egy jó ideje az erdőben tanyázhatott, de azt csak tippelni tudják, hogy miként került az erdőbe.

Németországban amúgy Magyarországhoz hasonlóan rendszeresen találnak fel nem robbant, II. világháborús bombákat és gránátokat, tavaly decemberben például 13 ezer embert kellett evakuálni Frankfurtban, miután egy angol bombára bukkantak.

(VICE)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés